Logotyp Wisła Płocka S.A.
Oficjalna strona internetowa
WISŁY PŁOCK S.A.

BIURO PRASOWE / DZIAŁ MARKETINGU

Zapraszamy do kontaktu z naszym Biurem Prasowym. Poniżej prezentujemy regulamin przyznawania akredytacji stałych oraz jednorazowych na mecze Wisły Płock, regulamin medialny Wisły Płock S.A., obowiązujący podczas konferencji prasowych oraz meczów rozgrywanych na Stadionie im. Kazimierza Górskiego, jak również zasady pracy fotoreporterów i operatorów TV w sezonie 2019/2020.

Biuro Prasowe / Dział Marketingu

ul. Łukasiewicza 34

00-400 Płock

e-mail: [email protected]

Wnioski o akredytacje na mecze Wisły Płock należy składać za pośrednictwem wirtualnego biura prasowego klubu w systemie accredito.com.

Akredytacje stałe prasowe, fotograficzne i telewizyjne na mecze Wisły Płock w sezonie 2019/2020 uprawiony przedstawiciel danej redakcji będzie mógł odebrać:
- na przedsezonowej konferencji prasowej,
- w dzień meczowy w kasie K2 hali widowiskowo-sportowej ORLEN ARENA (pl. Celebry Papieskiej 1), naprzeciwko budynku z szatniami na dwie godziny przed meczem,
- w dziale marketingu i biurze prasowym w dni powszednie w godzinach 9:00-16:00 (dotyczy jedynie akredytacji stałych).

Akredytacje jednorazowe na konkretne spotkania w PKO Bank Polski Ekstraklasie oraz Totolotek Pucharze Polski będą z kolei do odbioru w dzień meczowy w kasie K2 ORLEN ARENY. Przypominamy, że akredytację należy odebrać osobiście, po uprzednim zaakceptowaniu w systemie Accredito regulaminu przyznawania akredytacji stałych oraz jednorazowych na mecze Wisły Płock w sezonie 2019/2020 i regulaminu medialnego Wisły Płock.

WISŁA PŁOCK W ACCREDITO

Regulamin przyznawania akredytacji stałych oraz jednorazowych na mecze Wisły Płock w sezonie 2019/2020

Regulamin medialny Wisły Płock S.A. - Zasady prasy meczów 2019/2020

Zasady pracy FOTO + TV 2019/2020